Over ons


Ons familiebedrijf bestaat sinds 1958 en inmiddels heeft de derde generatie het bedrijf voortgezet. Vanaf 1958 tot 2012 hebben wij in de Hamburgerstraat gezeten en sinds 2012 zitten wij op de Hoogravenseweg 134 b in Utrecht.

Wij verkopen diverse houtsoorten en plaatmaterialen en zagen dit op maat voor U. Dit op maat zagen gebeurt heel precies. Bij ons kunt U ook meubels laten maken volgens Uw eigen wens. Als U een tekening aanlevert maken wij alles precies op maat zodat U het zelf makkelijk in elkaar kan zetten. Het is mogelijk dat wij de meubels in elkaar zetten en eventueel verven. Wij leveren ook meubels die in huis in moeilijke hoeken gemaakt moeten worden, dit gebeurt dan ter plekke. Wij restaureren tevens oude meubels.

Doordat wij verschillende machines in huis hebben kunnen wij diverse producten afleveren zoals ramen, deuren, luiken, kozijnen en speciaal freeswerk. De bijbehorende ijzerwaren en andere benodigdheden kunnen wij ook leveren indien U dat wenst.

Op onze facebookpagina of instagram kunt u bekijken wat we zoal maken en heeft u vragen kunt u ons mailen, bellen of uiteraard bij ons langs komen.

We zijn goed bereikbaar en hebben in onze poort parkeermogelijkheid.

Wij zien U graag een keer in ons bedrijf.